Dispositivos e acessórios
Chicken Rendang
Preparação 10min
Total 1h 35min
8 portions
Ingredientes
-
shallots70 g
-
garlic cloves5
-
dried chillies deseeded, soaked to soften15 g
-
fresh lemongrass1 stalk
-
fresh ginger10 g
-
fresh turmeric10 g
-
galangal10 g
-
candlenuts3
-
cooking oil50 g
-
star anise2
-
cloves3
-
cardamom pods3
-
cinnamon stick1
-
whole chicken cut into 16 pieces1200 g
-
cumin powder½ tsp
-
coriander powder¾ tsp
-
fennel powder½ tsp
-
dried tamarind2 pieces
-
salt3 ½ tsp
-
coconut milk200 g
-
palm sugar40 g
-
kerisik (toasted coconut paste)100 g
-
coconut cream100 g
-
kaffir lime leaves5
-
turmeric leaves thinly sliced, plus extra as garnishing2 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
992.7 mg
Proteína
30.1 g
Energia
2358 kJ /
563.6 kcal
Gordura
42.2 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
15.8 g
Hidratos de carbono
14.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is always Room at our Table
36 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kam Heong Chicken
1h 20min
Curry Mee
30min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Ayam Masak Kicap
40min
Sambal Kangkung
10min
Sambal Tumis
1h 10min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Ayam Paprik
30min