Dispositivos e acessórios
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
Preparação 5min
Total 35min
12 portions
Ingredientes
-
water400 g
-
small sago rinsed100 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
banana (piasang tanduk), cut in 1-2 cm slices (see tips)400 g
-
coconut milk400 g
-
palm sugar150 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
coconut cream200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
113 mg
Proteína
1.7 g
Energia
1017.7 kJ /
243.2 kcal
Gordura
8.1 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
7.8 g
Hidratos de carbono
38.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We can Work Magic out of Simple Things
37 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Bubur Lambuk Terengganu
50min
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1h 30min
Beef Rendang
1h 30min
Mee Goreng Mamak
20min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Kelantan Noodle Soup
40min
Ultimate Ice Blended Bandung
10min
Balado Eggplant
50min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Sambal Kangkung
10min
Ayam Masak Kicap
40min