Dispositivos e acessórios
Chilli Stuffed Fish
Preparação 10min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
dried chillies deseeded20 g
-
fresh red chillies deseeded70 g
-
bird's eye chillies (chilli padi) (opcional)5
-
shallots100 g
-
garlic cloves20 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
onions cut in pieces80 g
-
shrimp paste (belacan)10 g
-
torch lilies (bunga kantan) buds only, cut in halves2
-
fresh galangal10 g
-
10 g ground turmericfresh turmeric10 g
-
fresh ginger20 g
-
oil50 g
-
salt plus extra for rubbing2 tsp
-
sugar1 tsp
-
kaffir lime leaves shredded5
-
hardtail scads (ikan cencaru) slit on back along both sides of spine6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
49 g
Energia
1682 kJ /
402 kcal
Gordura
14 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spicy Asian
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Mee Goreng Mamak
15 min
Char Kway Teow
15 min
Nasi Lemak
45 min
Masala Squid
25 min
Sambal Belacan
10 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min
Nyonya Steamed Fish
45 min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Tom Yum Goong
30 min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15 min