Dispositivos e acessórios
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
Preparação 5min
Total 20min
3 portions
Ingredientes
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
candlenuts (buah keras)5
-
roasted shrimp paste (belacan)20 g
-
dried chillies rinsed, soaked and deseeded10
-
cooking oil40 g
-
onions (approx 1 onion), cut in thin slices100 g
-
stink beans (petai) peeled, split in halves, cores removed100 g
-
salt1 pinch
-
sugar20 g
-
medium-sized prawns deshelled and deveined200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
633.7 mg
Proteína
17.7 g
Energia
1355.6 kJ /
324 kcal
Gordura
16 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
30.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nikmat Raya
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Beef Rendang
1h 30min
Mee Goreng Mamak
20min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Sambal Kangkung
10min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Ayam Masak Kicap
40min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10min