Dispositivos e acessórios
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
Preparação 5min
Total 20min
3 portions
Ingredientes
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
candlenuts (buah keras)5
-
roasted shrimp paste (belacan)20 g
-
dried chillies rinsed, soaked and deseeded10
-
cooking oil40 g
-
onions (approx 1 onion), cut in thin slices100 g
-
stink beans (petai) peeled, split in halves, cores removed100 g
-
salt1 pinch
-
sugar20 g
-
medium-sized prawns deshelled and deveined200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
633.7 mg
Proteína
17.7 g
Energia
1355.6 kJ /
324 kcal
Gordura
16 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
30.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nikmat Raya
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kam Heong Chicken
1h 20min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Char Kway Teow
25min
Sambal Brinjal
40min
Sambal Kangkung
10min
Sambal Tumis
1h 10min
Nasi Goreng Kampung
40min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Mee Goreng Mamak
20min