Dispositivos e acessórios
Eggplant and ricotta involtini
Preparação 20min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
eggplants trimmed and cut lengthways into slices3 - 4
-
sea salt plus extra to season1 tbsp
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)90 g
-
mozzarella cut into pieces230 g
-
garlic cloves3
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish4 ½ sprigs
-
fresh baby spinach leaves180 g
-
extra virgin olive oil to drizzle9 tbsp
-
smooth ricotta cheese750 g
-
eggs2
-
ground black pepper to season
-
tomato passata600 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1606.5 mg
Proteína
31.2 g
Energia
2889.8 kJ /
690.7 kcal
Gordura
47.8 g
Fibra
12.2 g
Gordura saturada
19.2 g
Hidratos de carbono
40.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Tray bakes in cast iron
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Leek and Cheese Tart
1h 5min
Eggplant and Lentil Salad
40min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Pisco sour
10min
Porcini mushroom risotto
35min
Raw pumpkin and zucchini curry
25min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55min