
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Polenta toast
- oil for greasing
- 750 g water
- 150 g fine polenta (see Tips)
- ¼ tsp dried thyme
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Mushroom ragu
- 50 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 1 tbsp extra virgin olive oil plus extra for greasing
- 3 spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices
- 500 g fresh mixed mushrooms cut into slices, quarters or left whole, depending on size (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 5 tbsp pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, cut into small pieces, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 276 kcal / 1159 kJ
- Proteína
- 9.1 g
- Gordura
- 16.8 g
- Hidratos de carbono
- 18.9 g
- Fibra
- 3.3 g
Receitas alternativas
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