Dispositivos e acessórios
Mushroom ragu with polenta toast
Preparação 15min
Total 1h 40min
6 portions
Ingredientes
Polenta toast
-
oil for greasing
-
water750 g
-
fine polenta (see Tips)150 g
-
dried thyme¼ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Mushroom ragu
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter1 ½ tbsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 tbsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices3
-
fresh mixed mushrooms cut into slices, quarters or left whole, depending on size (see Tips)500 g
-
lemon juice1 tbsp
-
pouring (whipping) cream5 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, cut into small pieces, for garnishing3 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Proteína
9.1 g
Energia
1159 kJ /
276 kcal
Gordura
16.8 g
Fibra
3.3 g
Hidratos de carbono
18.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Mushroom quinotto
30min
Zucchini soup
25min
Leek quiche
1h 20min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Broccoli soup with sage oil
30min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min