Dispositivos e acessórios
Coconut and Strawberry Eton Mess
Preparação 20min
Total 3h 20min
4 portions
Ingredientes
Meringues
-
sugar50 g
-
aquafaba (tinned chickpea liquid) (see tip)50 g
-
fine sea salt1 pinch
-
lemon juice2 - 3 drops
Assembly
-
coconut yoghurt vegan (see tip)300 g
-
fresh strawberries hulled, diced (1 cm)100 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
96 mg
Proteína
2 g
Energia
976 kJ /
235 kcal
Gordura
16 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant-based Kitchen
30 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Plum and Blackberry Smoothie
5min
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1h
Porridge with Fresh Fruit
10min
Whipped Cream
10min
Smoothie
5min
Dairy-free Mango Ice Cream
5min
Chocolate Mousse
3h 20min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Summer Pudding
8h 30min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45min
Salted Caramel Ice Cream
14h