Dispositivos e acessórios
Aubergine and Tomato Pasta
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
olive oil40 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered120 g
-
600 g tomatoes, tinned, cut in pieces (2 cm)ripe tomatoes cut in pieces (2 cm)600 g
-
fine sea salt or more to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper or more to taste½ tsp
-
caster sugar1 tsp
-
aubergines cut in pieces (2 cm)450 g
-
dried pasta eg. Farfalle or Amori350 g
-
water700 g
-
fresh basil leaves5 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
17.3 g
Energia
2141 kJ /
512 kcal
Gordura
15.8 g
Hidratos de carbono
75.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
When in Rome...
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Chickpea Gratin
1h
Courgette and Feta Risotto
30min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Spring Vegetable Penne
45min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Portuguese Leeks
45min
Pasta alla Norma
50min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Vegetable pasta sauce
40min
Vegetable Stroganoff
30min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min