Dispositivos e acessórios
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
Preparação 20min
Total 2h 40min
8 porties
Ingredientes
Witte chocoladecreme
-
rijstmelk chocolade wit, in stukken160 g
-
havermoutdrank ongezoet200 g
-
agar-agar1 zakje
-
huisgemaakte vanillesuiker20 g
-
sojaroom koud300 g
Mangosaus en afwerking
-
rijpe mango in stukken350 g
-
mango-sinaas smoothie100 g
-
huisgemaakte vanillesuiker20 g
-
cacao nibs als afwerking (optioneel)
-
verse muntblaadjes als afwerking (optioneel)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
2 g
Energia
976 kJ /
233 kcal
Gordura
12 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
De eerste hap: Kip en Groenten
Nenhuma avaliação
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Bessencurd
20min
Balletjes met aubergines
1h
Verse zomerse loempia’s
30min
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Appels met cidersabayon
Nenhuma avaliação
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Confituur van ananas en gember
40min
Chocoladetruffels
2h 45min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min