Dispositivos e acessórios
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
Preparação 20min
Total 2h 40min
8 porties
Ingredientes
Witte chocoladecreme
-
rijstmelk chocolade wit, in stukken160 g
-
havermoutdrank ongezoet200 g
-
agar-agar1 zakje
-
huisgemaakte vanillesuiker20 g
-
sojaroom koud300 g
Mangosaus en afwerking
-
rijpe mango in stukken350 g
-
mango-sinaas smoothie100 g
-
huisgemaakte vanillesuiker20 g
-
cacao nibs als afwerking (optioneel)
-
verse muntblaadjes als afwerking (optioneel)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
2 g
Energia
976 kJ /
233 kcal
Gordura
12 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Panna cotta
6h 15min
Vruchtensaus (coulis)
10min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Chocoladesaus
20min
Drijvende eilandjes
40min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1h
Italiaanse brunch
1h 30min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Nenhuma avaliação
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Driekoningentaart met hazelnoten
Nenhuma avaliação
Kipfricassee
Nenhuma avaliação
Rode bietensap
10min