Dispositivos e acessórios
Tiramisu canelé (Lode Pies)
Preparação 35min
Total 51h 35min
12 portions
Ingredientes
Canelé and coffee ganache
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted, to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dry Marsala wine50 g
-
caster sugar200 g
-
plain flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
-
sea salt¼ tsp
-
thickened cream (see Tips)100 g
-
instant granulated coffee1 ½ tsp
-
unsalted butter10 g
-
white chocolate broken into pieces90 g
Mascarpone icing
-
cream cheese100 g
-
mascarpone cheese100 g
-
icing sugar10 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
169.1 mg
Proteína
5.2 g
Energia
1299.2 kJ /
310.5 kcal
Gordura
18 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
10.4 g
Hidratos de carbono
31.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Canelé
7 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Basic cheesecake
10 Std.
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Gin cocktail with watermelon ice cubes
24 Std. 15 Min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 Min
Kaffir lime granita
40 Min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 Min
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30 Min
Chocolate and nut babka
3 Std.
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
30 Min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Almond tuiles
30 Min