Dispositivos e acessórios
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
Preparação 5min
Total 2h 40min
25 pieces
Ingredientes
-
palm sugar (gula Melaka) cut in chunks (3 cm)227 g
-
caster sugar105 g
-
water1220 g
-
pandan leaves tied into knots4 - 5
-
glutinous rice flour150 g
-
white rice flour1 tbsp
-
coconut milk concentrated380 g
-
salt1 pinch
-
oil to grease
-
white vinegar15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
21 mg
Proteína
1 g
Energia
435 kJ /
104 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Sweet Treats with Sugar Stages
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sambal Belacan
10min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1h
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1h 50min
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2h 25min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15min