Dispositivos e acessórios
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
Preparação 10min
Total 1h 10min
16 portions
Ingredientes
-
oil for greasing
-
grated fresh coconut100 g
-
salt1 tsp
-
water2250 g
-
palm sugar (gula Melaka) chopped in chunks (2 cm)150 g
-
dark brown sugar110 g
-
pandan leaves tied into knots3
-
rice flour180 g
-
tapioca starch80 g
-
alkaline water1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
1 g
Energia
590 kJ /
141 kcal
Gordura
2 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Peranakan Snack Delight
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Nasi Lemak
45min
Crispy Ikan Bilis
40min
Sambal Belacan
10min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1h
Nyonya Spice Paste
15min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min