Dispositivos e acessórios
Purple Cabbage with Pecan Salad
Preparação 10min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil2 oz
-
chopped pecans2 oz
-
shallots cut into pieces½ oz
-
water1 tbsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon, juiced)1 tbsp
-
whole grain mustard1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
purple cabbage cored, cut into pieces24 oz
-
watercress leaves stems trimmed2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
502 kJ /
120 kcal
Gordura
8 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
St. Paddy's Day
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Hummus (Ilan Hall)
9h 5min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Creamy Broccoli Salad
10min