Dispositivos e acessórios
Traditional crème brûlée
Preparação 10min
Total 25h
6 portions
Ingredientes
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle60 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
egg yolks7
-
water to bake
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
45.7 mg
Proteína
4.6 g
Energia
1825.5 kJ /
436.3 kcal
Gordura
41.2 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
24.5 g
Hidratos de carbono
13.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pavlova
6h
Classic lemon tart
3h 10min
Gratin dauphinois
50min
Caesar salad dressing
10min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
Salted caramel sauce
40min
Paris Brest
6h 40min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Meringues
5h
Lemon meringue tarts
25h 30min
Choux pastry
1h