Dispositivos e acessórios
New York-style cheesecake with strawberry sauce
Preparação 15min
Total 26h 10min
12 portions
Ingredientes
Biscuit base
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease60 g
-
Granita™ biscuits (see Tips)150 g
-
caster sugar40 g
Cheesecake
-
cream cheese cut into pieces, softened1000 g
-
caster sugar250 g
-
eggs4
-
lemon zested (no white pith) and juiced1
-
sour cream200 g
-
cornflour (see Tips)2 tbsp
Strawberry sauce
-
fresh strawberries trimmed and cut into halves250 g
-
caster sugar30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
375.3 mg
Proteína
11.1 g
Energia
2417.8 kJ /
575.7 kcal
Gordura
43.1 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
26.5 g
Hidratos de carbono
37.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Quince tart
1h 10min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Key Lime Madeleines
2h 35min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Golden baklava
25h 25min
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
Amaretto biscuits
30min
Mini chocolate bundts
45min
Poppy seed strudel
3h 15min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7h 10min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min