Dispositivos e acessórios
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Preparação 10min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
Filling
-
strawberries hulled, halved200 g
-
Amaretto (optional)50 g
-
unsalted butter diced30 g
-
Braeburn apples peeled, cored, cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh blackberries (see tip)200 g
-
golden caster sugar100 g
Crumble
-
hazelnuts50 g
-
almonds50 g
-
plain flour100 g
-
rolled oats50 g
-
golden caster sugar90 g
-
unsalted butter diced100 g
Crème Anglaise
-
water1000 g
-
whole milkdouble cream300 g
-
egg yolks from medium eggs5
-
caster sugar50 g
-
vanilla pod seeds only (see tip)1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
71.4 mg
Proteína
1.6 g
Energia
612.8 kJ /
147.2 kcal
Gordura
9.8 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
12.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lavender Shortbread
1h
Lemon Posset
2h 40min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min
Rhubarb crumble
45min
Summer Pudding
8h 30min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Gooseberry Curd
1h
Rhubarb Crumble
55min
Mince Pies
1h 10min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min