Dispositivos e acessórios
Rhubarb Crumble
Preparação 10min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
-
almonds30 g
-
unsalted butter soft100 g
-
plain flour200 g
-
sugar150 g
-
vanilla sugar, homemade (see tip)1 Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
-
rhubarb cut in pieces (2 cm)650 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5.5 g
Energia
1757 kJ /
420 kcal
Gordura
17 g
Hidratos de carbono
61.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Lavender Shortbread
1 Std.
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Yorkshire Pudding
1 Std.
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Cauliflower Cheese
50 Min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Ginger Flapjacks
1 Std. 30 Min
Victoria Sponge
1 Std. 10 Min
Toad in the Hole
1 Std.
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Raspberry and Apple Crumble
1 Std. 5 Min