Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches sea salt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3337.8 kJ / 794.7 kcal
- Proteína
- 69.3 g
- Hidratos de carbono
- 6.7 g
- Gordura
- 60.5 g
- Gordura saturada
- 17.5 g
- Fibra
- 2.1 g
- Sódio
- 692.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1h 25min
George Calombaris' Licorice Ice Cream with Blackberries
24 Std. 25 Min
Obatzter (cheese spread)
10min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12 godz. 5 min
Chipotle bean and corn salad
40min
Bianca Mazur's watermelon and orange margarita
6 Std. 10 Min
Steamed greens with lemon feta
20min
Mai Tai
10min
Mango daiquiri
5min