Dispositivos e acessórios
Steak tartaar
Preparação 10min
Total 30min
6 porties
Ingredientes
-
runderlende in blokjes (ong. 4 x 4 cm)500 g
-
lente-uitjes gehalveerd (ong. 3 stengels)250
-
komkommer, op azijn uitgelekt100 g
-
eieren hardgekookt2
-
ui in stukken (ong. 150-200 g)1
-
peterselie (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse kervel (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse dragon blaadjes4
-
citroensap, vers geperst20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire saus (opcional)1 el
-
kappertjes3 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
21.3 g
Energia
670 kJ /
160 kcal
Gordura
5.8 g
Fibra
1.2 g
Hidratos de carbono
5.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekker en licht
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zalmtartaar
10min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaisesaus
15min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Kalfszwezerik met lente-uien
Nenhuma avaliação
Cava Cocktail Surprise
4h 10min
Steak au Poivre
20min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Soep met zeeduivel en garnalen
1h
Bearnaisesaus
15min
Gehaktbrood
1h 20min
Klassieke sabayon
15min