Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g lendenstuk, in blokjes (ong. 4 x 4 cm)
- 250 lente-uitjes, gehalveerd (ong. 3 stengels)
- 100 g komkommer, op azijn, uitgelekt
- 2 eieren, hardgekookt
- 1 ui in stukken (ong. 150-200 g)
- 2 takjes peterselie (alleen de blaadjes)
- 2 takjes verse kervel (alleen de blaadjes)
- 4 verse dragon blaadjes
- 20 g citroensap, vers geperst
- 80 g ketchup
- 1 el Worcestershire saus (opcional)
- 3 el kappertjes
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 670 kJ / 160 kcal
- Proteína
- 21.3 g
- Hidratos de carbono
- 5.7 g
- Gordura
- 5.8 g
- Fibra
- 1.2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Mayonaise
5 Min
Vitello tonnato
13h
Mango-kokos lekkernij
Žádné hodnocení
Bearnaisesaus
15 min
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 dk
Flan van asperges met zeetong
Žádné hodnocení
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 godz. 25 min
Eendenlever
33u.
Zalmtartaar
10 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 dk