Steak tartaar

Steak tartaar

2.3 6 avaliações
Preparação 10min
Total 30min
6 porties

Ingredientes

  • runderlende in blokjes (ong. 4 x 4 cm)
    500 g
  • lente-uitjes gehalveerd (ong. 3 stengels)
    250
  • komkommer, op azijn uitgelekt
    100 g
  • eieren hardgekookt
    2
  • ui in stukken (ong. 150-200 g)
    1
  • peterselie (alleen de blaadjes)
    2 takjes
  • verse kervel (alleen de blaadjes)
    2 takjes
  • verse dragon blaadjes
    4
  • citroensap, vers geperst
    20 g
  • ketchup
    80 g
  • Worcestershire saus (opcional)
    1 el
  • kappertjes
    3 el
  • fijn zout
    1 tl
  • vers gemalen zwarte peper
    1 snuifje

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Proteína 21.3 g
Energia 670 kJ / 160 kcal
Gordura 5.8 g
Fibra 1.2 g
Hidratos de carbono 5.7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...