Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g lendenstuk, in blokjes (ong. 4 x 4 cm)
- 250 lente-uitjes, gehalveerd (ong. 3 stengels)
- 100 g komkommer, op azijn, uitgelekt
- 2 eieren, hardgekookt
- 1 ui in stukken (ong. 150-200 g)
- 2 takjes peterselie (alleen de blaadjes)
- 2 takjes verse kervel (alleen de blaadjes)
- 4 verse dragon blaadjes
- 20 g citroensap, vers geperst
- 80 g ketchup
- 1 el Worcestershire saus (opcional)
- 3 el kappertjes
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 670 kJ / 160 kcal
- Proteína
- 21.3 g
- Hidratos de carbono
- 5.7 g
- Gordura
- 5.8 g
- Fibra
- 1.2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Zeevruchtenrijst
Nenhuma avaliação
Bearnaisesaus
15 Min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Nenhuma avaliação
Bearnaisesaus
20min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Choronsaus
20min
Flan van asperges met zeetong
Nenhuma avaliação
Lamslende met roze pepersaus
45min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Vitello tonnato
13h
Paashaas macarons
Nenhuma avaliação
Zalmtartaar
10 Min