Varkenslendegebraad met aardappelpuree

Varkenslendegebraad met aardappelpuree

4.3 7 avaliações
Preparação 5min
Total 1h 15min
4 porties

Ingredientes

  • ui in stukken (3 cm)
    50 g
  • extra vergine olijfolie
    30 g
  • spek in reepjes of blokjes
    40 g
    40 g rauwe ham, in reepjes of blokjes
  • gedroogd eekhoorntjesbrood in lauw water geweekt (10 min.) en uitgelekt
    20 g
  • varkenslende in één stuk
    800 g
  • zout
    2 tl
  • vers gemalen zwarte peper
    2 snuifje
  • volle melk
    600 g
  • groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
    ½
    ½ tl groentebouillon, huisgemaakt
  • aardappelen in plakjes (½ cm)
    1000 g
  • boter
    20 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Proteína 54.8 g
Energia 3157 kJ / 754 kcal
Gordura 39.8 g
Fibra 3.8 g
Hidratos de carbono 47.4 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...