Dispositivos e acessórios
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
Preparação 5min
Total 1h 15min
4 porties
Ingredientes
-
ui in stukken (3 cm)50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
40 g rauwe ham, in reepjes of blokjesspek in reepjes of blokjes40 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood in lauw water geweekt (10 min.) en uitgelekt20 g
-
varkenslende in één stuk800 g
-
zout2 tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifje
-
volle melk600 g
-
½ tl groentebouillon, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
aardappelen in plakjes (½ cm)1000 g
-
boter20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
54.8 g
Energia
3157 kJ /
754 kcal
Gordura
39.8 g
Fibra
3.8 g
Hidratos de carbono
47.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Gevulde groenten
1h 20min
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Aardbeienijsjes
12h 15min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Nenhuma avaliação
Varkenshaasje in papillot
1h
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Gestoomde aardappelkroon
50min
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Nenhuma avaliação
Groentensoep
35min
Aardappelpuree
45min