Dispositivos e acessórios
Asian Chicken Noodle Soup
Preparação 30min
Total 1h 35min
4 portions
Ingredientes
Chicken and Marinade
-
chicken thighs, boneless and skinless16 oz
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled (approx. 0.5 oz)¾ in.
-
green onions trimmed and quartered (approx. 2 oz)3
-
cilantro stems and leaves3 sprigs
-
miso2 tbsp
-
soy sauce2 tbsp
-
mirin1 tbsp
Broth
-
fresh chilies (opcional) (e.g. serrano), sliced1 - 2
-
shiitake mushroom, dried sliced3 - 4
-
sesame oil1 tsp
-
chicken stock paste (see Tip)1 tbsp
-
water55 oz
-
eggs washed4
-
carrot halved lengthways and sliced (½ in.) (approx. 1-2 carrots)4 oz
-
baby corn canned, drained and halved3 ½ - 5 ½ oz
-
broccolini (approx. 1 bunch) trimmed and cut into pieces (1½-2 in.)5 ½ - 7 oz
-
14 oz dried ramen noodlesdried udon noodles14 oz
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
green onions trimmed and cut into thin slices, to garnish1 - 2
-
cilantro leaves only, torn, to garnish2 - 3 sprigs
-
ready-made fried onions (opcional) to garnish1 tbsp
-
nori sheet (opcional) cut into thin strips, to garnish1
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Proteína
44 g
Energia
2887 kJ /
690 kcal
Gordura
15 g
Fibra
9 g
Hidratos de carbono
95 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chicken Soups
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Cook It with Steam!
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Ramen Noodle Soup
40min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1h 15min
Quick Beef Pho
45min
Chicken Noodle Bowl
35min
Shrimp Scampi
40min
Yogurt Miso Potato Salad
35min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Bibimbap
55min
Korean Beef Sauté
1h 25min