Low carb snídaňová frittata

Low carb snídaňová frittata

4.9 50 avaliações
Preparação 20min
Total 40min
6 porcí

Ingredientes

  • 80 gramů čedaru na kousky (2 cm)
  • 6 vajec
  • 2 polévkové lžíce smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
  • 2 jarní cibulky na kousky (30 gramů)
  • 1 čajová lžička čerstvé petržele nasekané
  • ½ čajové lžičky soli
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 1 polévková lžíce olivového oleje
  • 6 plátků anglické slaniny na 1cm plátky
  • 80 gramů čerstvého špenátu

Nutrição por 1 porci

Energia 224 kcal / 930 kJ
Proteína 15.8 g
Gordura 17.4 g
Hidratos de carbono 0.4 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...