Dispositivos e acessórios
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
stale bread broken in pieces30 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
parsnips peeled, cut in pieces (3 cm)150 g
-
water150 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning¼ tsp
-
pancetta finely diced50 g
-
unsalted butter at room temperature20 g
-
scallops large, coral removed8
-
oil2 Tbsp
-
freshly squeezed lemon juice for serving
-
fresh thyme leaves chopped, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
556.6 mg
Proteína
8.9 g
Energia
970.7 kJ /
232 kcal
Gordura
16.7 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
5.4 g
Hidratos de carbono
12.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Family Favourites
16 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Scallops with pea purée
25min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Béarnaise Sauce
20min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Hot Crab Dip
35min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Hollandaise Sauce
15min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min