Dispositivos e acessórios
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
stale bread broken in pieces30 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
parsnips peeled, cut in pieces (3 cm)150 g
-
water150 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning¼ tsp
-
pancetta finely diced50 g
-
unsalted butter at room temperature20 g
-
scallops large, coral removed8
-
oil2 Tbsp
-
freshly squeezed lemon juice for serving
-
fresh thyme leaves chopped, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
556.6 mg
Proteína
8.9 g
Energia
970.7 kJ /
232 kcal
Gordura
16.7 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
5.4 g
Hidratos de carbono
12.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Family Favourites
16 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1h 40min
Hollandaise Sauce
15min
Crab Briks
35min
Hollandaise Sauce
15min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min