Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
TM6 TM5 TM31

Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs

4.9 (30 avaliações )

Ingredientes

  • 30 g stale bread, broken in pieces
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 150 g parsnips, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 150 g water
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
  • 50 g pancetta, finely diced
  • 20 g unsalted butter, at room temperature
  • 8 scallops, large, coral removed
  • 2 Tbsp oil
  • lemon juice, freshly squeezed, for serving
  • fresh thyme leaves, chopped, for garnishing

Nutrição
por 1 portion
Energia
978.6 kJ / 233.9 kcal
Proteína
8.9 g
Hidratos de carbono
12.6 g
Gordura
16.7 g
Gordura saturada
4.8 g
Fibra
2.2 g
Sódio
556.6 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas