Dispositivos e acessórios
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
Preparação 35min
Total 1h 25min
3 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh parsley leaves only5 - 10 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
water1100 g
-
salt2 tsp
-
dried lasagne pasta sheets160 g
-
aubergines diced (approx. 1 cm)300 g
-
garlic clove1
-
onions cut in pieces50 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
celery stalk cut in pieces30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
tinned chopped tomatoes500 g
-
ricotta cheese drained250 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
2352 kJ /
561 kcal
Gordura
29 g
Fibra
7 g
Hidratos de carbono
48 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great Taste On Every Level
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Lentil Moussaka
3h 30min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Goat's Cheese Pie
1h 10min