Dispositivos e acessórios
Sweet Potato Gnocchi
Preparação 40min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
Dough
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
water30 oz
-
sweet potatoes peeled, cubed (1 in.)12 oz
-
all-purpose flour11 oz
-
ricotta cheese4 oz
-
large egg1
-
salt½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
ground nutmeg (opcional)½ tsp
Boiling Gnocchi
-
water60 oz
-
salt1 tsp
Pan Frying Gnocchi
-
unsalted butter divided2 oz
-
extra virgin olive oil to fry, divided2 oz
-
fresh sage leaves divided10
-
Parmesan cheese shaved, to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
765 mg
Proteína
19 g
Energia
2983 kJ /
713 kcal
Gordura
36 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
78 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Bone Appétit
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Eggplant Stacks
1h 35min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
1h 30min
Cauliflower Pockets and Red Cabbage Salad
45min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Cauliflower Steaks
45min
Hawaiian Summer Rolls
1h
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Zucchini and Cheese Soufflés
40min
Berry Clafoutis (Anna)
1h 35min
Summer Rolls with Peanut Sauce
1h
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min