Dispositivos e acessórios
Sweet Potato Gnocchi
Preparação 40min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
Dough
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
water30 oz
-
sweet potatoes peeled, cubed (1 in.)12 oz
-
all-purpose flour11 oz
-
ricotta cheese4 oz
-
large egg1
-
salt½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
ground nutmeg (opcional)½ tsp
Boiling Gnocchi
-
water60 oz
-
salt1 tsp
Pan Frying Gnocchi
-
unsalted butter divided2 oz
-
extra virgin olive oil to fry, divided2 oz
-
fresh sage leaves divided10
-
Parmesan cheese shaved, to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
765 mg
Proteína
19 g
Energia
2983 kJ /
713 kcal
Gordura
36 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
78 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Bone Appétit
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mushroom Taco Filling
35min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Pumpkin Chili
50min
Cauliflower Steaks
45min
Summer Squash Flatbread
50min
Baked Mushroom Empanadas
1h 50min
Tofu Ramen Bowl
55min
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Kids Veggie Empanadas
1h 10min