Dispositivos e acessórios
Beef Barbacoa
Preparação 30min
Total 2h
6 portions
Ingredientes
-
white onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
tomato sauce8 oz
-
canned chipotle chilies in adobo sauce, minced½ oz
-
ground cumin½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
beef stock4 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
boneless beef chuck roast partially trimmed of fat, cut into pieces (1 in.)31 ½ oz
-
water53 oz
-
cilantro to garnish
-
tortillas to serve
-
guacamole to serve
-
salsa to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
33 g
Energia
992 kJ /
237 kcal
Gordura
10 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TEX-MEX COOKBOOK
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sticky Sesame Chicken
40min
Tinga de Pollo
40min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Chicken Enchiladas
40min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Beef Tostadas
1h 10min
Carnitas
50min
Chicken Fajita Soup
50min
Tortilla Soup
25min