Dispositivos e acessórios
Brioche
Preparação 20min
Total 5h
16 slices
Ingredientes
-
milk20 g
-
fresh yeast crumbled or 2 tsp dried instant yeast20 g
-
baker's flour plus extra for dusting350 g
-
eggs4
-
sugar60 - 100 g
-
salt1 tsp
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing170 g
-
egg yolk lightly beaten, for glazing1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
164.4 mg
Proteína
5 g
Energia
871.1 kJ /
207.4 kcal
Gordura
11.1 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
22.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Baguette
3 godz. 45 min
Crème brûlée
7 godz.
Buttermilk bread
2 godz.
Chocolate ice cream
12 godz.
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 min
Potato cakes
45 min
Quiche Lorraine
45 min
Natural (plain) yoghurt
11 godz. 10 min
Soft butter rolls
1 godz. 50 min
Rustic bread
2 godz.
Milk bread (Challah)
2 godz. 20 min
Basic bread
1 godz. 35 min