Dispositivos e acessórios
Parfait med kyllinglever
Preparação 20min
Total 2h 40min
10 porsjoner
Ingredientes
Klarnet smør
-
smør, usaltet mykt250 g
Parfait
-
hvitløksfedd2
-
sjalottløk delt i to (ca. 50 g)2
-
smør, usaltet mykt150 g
-
kyllinglever650 g
-
brandy100 g
-
kremfløte100 g
-
havsalt1 ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
timian, fersk delt i to5 kvister
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Sódio
253 mg
Proteína
9 g
Energia
1721 kJ /
417 kcal
Gordura
39 g
Gordura saturada
25 g
Hidratos de carbono
0.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Jul med Thermomix®
20 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Detoxsalat
Nenhuma avaliação
Eksotisk fruktpudding
Nenhuma avaliação
Salat med sobanudler og tofu
Nenhuma avaliação
Bruschetta med bønnepålegg
Nenhuma avaliação
Avokadosorbet
Nenhuma avaliação
Basilikumsorbet
Nenhuma avaliação
Djevelegg
Nenhuma avaliação
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Nenhuma avaliação
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Nenhuma avaliação
Asparges-og mangosalat
Nenhuma avaliação
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Nenhuma avaliação
Kjøttpaier med rosmarin
Nenhuma avaliação