
Dispositivos e acessórios
Baby-friendly Chicken, Sweet Potato and Kale Filo Pie
Preparação 35min
Total 1h 45min
6 portions
Ingredientes
-
water500 g
-
sweet potatoes washed, peeled, diced (3 cm)250 g
-
kale washed, dried, stalks removed, cut in small pieces150 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved100 g
-
fresh parsley leaves washed5 g
-
olive oil20 g
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (3 cm)400 g
-
passata100 g
-
tomato purée30 g
-
smoked paprika1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cooking spray, any oil preferably olive or rapeseed oil
-
filo pastry5 sheets
Nutrição por 160 g
Energia
235 kcal /
989 kJ
Proteína
8.6 g
Gordura
8.6 g
Hidratos de carbono
25 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
1.9 g
Sódio
0.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Love at First Bite
60 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda