
Dispositivos e acessórios
Beef rendang
Preparação 20min
Total 1h 55min
4 portions
Ingredientes
-
candlenuts (see Tips)2
-
boiling water for soaking
-
shredded coconut toasted to a deep golden brown40 g
-
cinnamon quill½
-
cardamom seeds¼ tsp
-
star anise1
-
whole cloves4
-
fresh red bird's eye chillies to taste (optional)1 - 2
-
fresh long red chillies (approx. 4 chillies), deseeded if preferred, to taste70 g
-
eschalots peeled100 g
-
garlic cloves5
-
piece fresh ginger peeled3 - 4 cm
-
piece fresh galangal peeled3 - 4 cm
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces2 stalks
-
fresh kaffir lime leaves4
-
peanut oil1 tbsp
-
gravy beef cut into pieces (5-6 cm)1000 g
-
coconut milk270 g
-
salt to taste1 pinch
-
palm sugar to taste20 - 30 g
Nutrição por 1 portion
Energia
676.1 kcal /
2839.6 kJ
Proteína
55.7 g
Gordura
44.7 g
Hidratos de carbono
11 g
Fibra
7.7 g
Gordura saturada
24.2 g
Sódio
277.1 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Butter chicken
55min
Beef rendang
6h 20min
Pork vindaloo
2h 20min
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Thai green chicken curry
30min
Beef madras
1h 30min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Coconut lamb curry
2h
Rogan josh
1h 35min
Thai chilli chicken and basil
30min
Thai-style fish cakes
30min