Chilli mussels with thyme and tomatoes

Chilli mussels with thyme and tomatoes

4.7 75 avaliações
Preparação 25min
Total 40min
4 portions

Ingredientes

  • fresh mussels scrubbed, debearded
    1000 g
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • fresh basil leaves only
    2 sprigs
  • garlic cloves
    2
  • fresh red bird's eye chilli deseeded if preferred
    1
  • olive oil
    1 tbsp
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • white wine
    100 g
  • lemon juice (approx. 1 lemon)
    40 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tbsp

Nutrição por 1 portion

Energia 385.3 kcal / 1618.5 kJ
Proteína 41.5 g
Gordura 10.7 g
Hidratos de carbono 18.1 g
Fibra 2.5 g
Gordura saturada 1.9 g
Sódio 1125.8 mg

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