Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 eggs
- 500 g water
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 12 sprigs fresh coriander, stalks and leaves, cut into thirds
- 100 g red capsicum, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 tbsp coconut oil
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into halves
- 400 g cauliflower, cut into florets (approx. 3 cm)
- 200 g Brussels sprouts
- 2 tbsp tamari
- 1 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 g fresh bean sprouts, plus extra for garnishing
- salt, to taste
- 2 tbsp roasted unsalted cashew nuts
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1128.5 kJ / 268.5 kcal
- Proteína
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 9.3 g
- Gordura
- 17 g
- Gordura saturada
- 9.5 g
- Fibra
- 7 g
- Sódio
- 1152.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Cauliflower mash
25 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 min
Pumpkin, carrot and herb bread
1 Std. 30 Min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Spicy cauliflower soup
20 min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Cheat's cauliflower fried rice
35 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 Min