Piept de rață sous-vide

Piept de rață sous-vide

Nenhuma avaliação
Preparação 20min
Total 2h
2 porții

Ingredientes

  • piept de rață dezosat, cu piele (250-300 g fiecare, 2,5-3 cm grosime)
    4 bucăți
  • apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
    1200 g
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
    30 g
    1 linguriță rasă vitamina C

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porție

Sódio 110 mg
Proteína 49 g
Energia 2613 kJ / 624 kcal
Gordura 46 g
Fibra 0 g
Gordura saturada 12 g
Hidratos de carbono 0 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...