Pulpe de pui sous-vide

Pulpe de pui sous-vide

4.5 2 avaliações
Preparação 20min
Total 1h 35min
4 porție

Ingredientes

  • pulpe superioare de pui, cu piele și os (180 g fiecare, 3 cm grosime)
    4
  • apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
    1400 g
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
    30 g
    1 linguriță rasă vitamina C
  • unt
    1 lingură

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porție

Sódio 119 mg
Proteína 23 g
Energia 1020 kJ / 244 kcal
Gordura 17 g
Fibra 0 g
Gordura saturada 6 g
Hidratos de carbono 0 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...