
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)
- 20 g stale bread torn in pieces
- 5 g fresh parsley leaves
- 10 g dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice freshly squeezed (see tip)
ou 1 tsp ascorbic acid powder - 30 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 75 g double cream
- 2 pinches saffron threads plus extra for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 211 kcal / 881 kJ
- Proteína
- 10 g
- Gordura
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 5 g
- Fibra
- 0.2 g
- Gordura saturada
- 7 g
- Sódio
- 169 mg
Receitas alternativas
Tartare Sauce
10min
Pinsa
29h
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Slow-cooked Veal Stew
2h 10min
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Russian salad
1h 15min
Sicilian Caponata
30min
Avocado and Basil Dressing
10min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min