Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 - 25 g olive oil
- 100 - 150 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)
- 350 - 400 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)
-
50
g mixed frozen vegetables (opcional)
ou 50 g frozen green peas (opcional) - 700 - 800 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) -
½ - 1
tsp salt
ou ½ - 1 tbsp soy sauce - 60 - 80 g dried pasta for soup
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 670 kJ / 160 kcal
- Proteína
- 5 g
- Hidratos de carbono
- 20 g
- Gordura
- 5 g
- Fibra
- 3.8 g
Receitas alternativas
Versatile Chunky Soup
50 min
Steamed rice
25 min
Minestrone
45 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Indian vegetable curry
50 min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Salted Herbs
15 Min
Cinnamon Macadamia Nut Milk (Metric)
10min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Cabbage soup
50 min
Arabian chicken with couscous
45 min
Versatile smooth soup
45 min