
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 - 25 g olive oil
- 100 - 150 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)
- 350 - 400 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)
-
50
g mixed frozen vegetables (opcional)
ou 50 g frozen green peas (opcional) - 700 - 800 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) -
½ - 1
tsp salt
ou ½ - 1 tbsp soy sauce - 60 - 80 g dried pasta for soup
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 160 kcal / 670 kJ
- Proteína
- 5 g
- Gordura
- 5 g
- Hidratos de carbono
- 20 g
- Fibra
- 3.8 g
Receitas alternativas
Leek and Potato Soup
40min
Chunky mixed vegetable soup
50min
Versatile Chunky Soup
50min
Vegetable Stock Paste
45min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Smooth cauliflower soup
50min
Chickpea soup with spinach
40min
Leek and potato soup
45min
Creamy pea soup
40min
Versatile smooth soup
45min
Smooth fennel and carrot soup
40min
Leek and Potato Soup (TM5)
40min