Dispositivos e acessórios
Versatile chunky soup
Preparação 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil20 - 25 g
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)100 - 150 g
-
mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)350 - 400 g
-
50 g frozen green peasmixed frozen vegetables (opcional)50 g
-
water700 - 800 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
½ - 1 tbsp soy saucesalt½ - 1 tsp
-
dried pasta for soup60 - 80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
670 kJ /
160 kcal
Gordura
5 g
Fibra
3.8 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1h
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Shortcrust pastry
5min
Mashed potatoes
50min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Sicilian Caponata
30min
Lentil and spinach soup
50min
Minestrone
45min
Smooth cauliflower soup
50min
Versatile smooth soup
45min