Dispositivos e acessórios
Brood met olijven
Preparação 10min
Total 2h 20min
6 porties
Ingredientes
-
zwarte olijven ontpit150 g
-
melk lauw100 g
-
½ zakje gedroogde gist, (12 tot 13 g)verse gist (12 tot 13 g)½ blokje
-
suiker2 tl
-
water200 g
-
meel + naar believen500 g
-
20 g reuzelolijfolie20 g
-
zout15 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
10.5 g
Energia
1627 kJ /
389 kcal
Gordura
11 g
Fibra
2.9 g
Hidratos de carbono
66.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Ezogelin Soep
1h 5min
Sinaasappelcake
1h
Duitse brunch
1h 15min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Mini Fougasse
Nenhuma avaliação
Basis brooddeeg
5min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1h 15min
Karamelijs
Nenhuma avaliação
Glutenvrij Focacciabrood
1h
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Dropijs
8h 30min
Snel brood
50min