Dispositivos e acessórios
Brood met olijven
Preparação 10min
Total 2h 20min
6 porties
Ingredientes
-
zwarte olijven ontpit150 g
-
melk lauw100 g
-
½ zakje gedroogde gist, (12 tot 13 g)verse gist (12 tot 13 g)½ blokje
-
suiker2 tl
-
water200 g
-
meel + naar believen500 g
-
20 g reuzelolijfolie20 g
-
zout15 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
10.5 g
Energia
1627 kJ /
389 kcal
Gordura
11 g
Fibra
2.9 g
Hidratos de carbono
66.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gestoomde broodjes
2h 10min
Zoete Aardappel Bloemtaart
Nenhuma avaliação
Bloemige Focaccia
Nenhuma avaliação
Vegan challah brood
2h 30min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Basis brooddeeg
5min
Rogge flatbreads
Nenhuma avaliação
Dille en feta flatbread
1h 20min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Turkse flatbreads
2h 10min
Zalm met venkel
40min
Snel brood
50min