Rissalat med varm sennepsdressing

Rissalat med varm sennepsdressing

Nenhuma avaliação
Preparação 15min
Total 1h 40min
4 porsjoner

Ingredientes

  • ris, brun
    300 g
  • villris blanding
    50 g
  • vann pluss ekstra til bløtlegging
    1000 g
  • kyllingbuljongpaste (se tips)
    2 ts
  • kylling indrefilet
    200 g
  • salt etter smak
  • malt svart pepper etter smak
  • "extra virgin" oliven olje til drypping
  • majones (se tips)
    180 g
  • dijon sennep (glutenfri)
    30 g
  • sitron kun saft (ca. 20 g)
    ½
  • ruccola, blader
    60 g
  • reddiker delt i tynne skiver
    4
  • gulrot skrelt og delt i "spaghetti" (se tips)
    1
  • squash skrelt og delt i "spaghetti" (se tips)
    1
  • rød paprika delt i små terninger (5 mm)
    50 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porsjon

Sódio 221.9 mg
Proteína 20.7 g
Energia 3271.5 kJ / 778.8 kcal
Gordura 46.2 g
Fibra 6.4 g
Gordura saturada 6.1 g
Hidratos de carbono 68.1 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo