Sweet Potato and Zucchini Frittata

Sweet Potato and Zucchini Frittata

3.8 81 avaliações
Preparação 20min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

  • fresh parsley leaves only (approx. 25 stems)
    ½ oz
  • red onions quartered (approx. ½ med. onion)
    3 ½ oz
  • olive oil divided
    2 tbsp
  • sweet potatoes cut into 1 in. pieces (approx. 1 sm. potato)
    7 oz
  • zucchini cut into 1 in. pieces (approx. 1 zucchini)
    3 ½ oz
  • red bell peppers cut into 1 in. pieces (approx. 1 med. pepper)
    3 ½ oz
  • large eggs
    6
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • dried chili flakes (opcional)
    ¼ tsp
  • buffalo mozzarella cut into rounds (¼ in.)
    8 oz

Nutrição por 1 portion

Energia 441.9 kcal / 1848.7 kJ
Proteína 27.2 g
Gordura 29.3 g
Hidratos de carbono 16.8 g
Fibra 2.9 g
Gordura saturada 11.6 g
Sódio 824.5 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...