
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 10 - 20 g shelled unsalted pistachio nuts
Cocoa-coconut cake base
- vegetable oil for greasing
- 110 g unsalted butter cut into pieces
- 200 g Chocolate Ripple biscuits™
- 50 g desiccated coconut
Chocolate mousse
- chilled water for soaking
- 3 titanium strength gelatine leaves
- 600 g milk chocolate broken into pieces
- 700 g pouring (whipping) cream
- 180 g Irish cream liqueur
Mirror glaze
- chilled water for soaking
- 4 titanium strength gelatine leaves
- 350 g white chocolate broken into pieces
- 150 g water room temperature
- 300 g white sugar
- 200 g sweetened condensed milk
- 1 - 2 teaspoons food colouring (red - see Tips)
- macarons of choice, for decorating (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 737.4 kcal / 3097.2 kJ
- Proteína
- 8.2 g
- Gordura
- 48.8 g
- Hidratos de carbono
- 70.4 g
- Fibra
- 1.7 g
- Gordura saturada
- 30.5 g
- Sódio
- 115.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Angel cake
5h 15min
S'mores cupcakes
2h 40min
Berry marshmallow slice
2h 30min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Caramel sauce
1h 30min
Raspberry cloud
12h 5min
Strawberry and rose water macarons
2h 50min
Pavlova towers
4h 30min
Saint-Honore
2h 45min
Banana Cream Pie
4h 15min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2h 40min
Salted caramel sauce
40min