Dispositivos e acessórios
Hornazo
Preparação 30min
Total 2h 15min
20 pieces
Ingredientes
Dough
-
water100 g
-
white wine80 g
-
lard60 g
-
olive oil25 g
-
fresh yeast crumbled25 g
-
sugar1 pinch
-
flour500 g
-
eggs (53-63 g each)2
-
salt10 g
Marinated meat
-
pork loin sliced (approx. 2 cm thick, 5 cm x 5 cm)600 g
-
water250 g
-
salt1 tsp
-
sweet paprika powder1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold4
-
water to fill to 1 l mark
Assembly
-
chorizo Iberico, cut in slices (0.5 cm)150 - 200 g
-
Iberian ham thinly sliced100 g
-
egg yolk beaten1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
261.7 mg
Proteína
13.9 g
Energia
1118.2 kJ /
267.3 kcal
Gordura
13.7 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
4.7 g
Hidratos de carbono
20.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easy Easter
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Almond tortillas
1h 30min
Russian beetroot salad
1h 10min
Hibiscus and Raspberry Tart
2h 35min
Sour Plum Sauce
55min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30min
Homemade Chicken Stock Powder
1h 35min
Mutton Peratal
1h 25min
Sarsi Cordial
50min
Chai tea
15min
Mushrooms with pistachio butter
35min
Mushroom Broth
30min
Aglio olio e peperoncino
35min