Dispositivos e acessórios
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
Preparação 35min
Total 7h 20min
4 portion
Ingredientes
Piri Piri Chicken
-
garlic clove3
-
red chilli, fresh stems removed, halved4
-
bird's eye chilli, dried to taste2 - 4
-
paprika, smoked, ground½ tbsp
-
sea salt, coarse1 tsp
-
oregano, dried½ tsp
-
olive oil100 g
-
red wine vinegar50 g
-
chicken spatchcocked (see tip)1500 g
Vegetable Salad
-
mixed vegetables cut in pieces (5-6 cm), (e.g. celeriac, broccoli, carrots, peppers)500 g
-
mayonnaise100 g
-
sea salt to taste1 tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
Dijon mustard1 ½ tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
44 g
Energia
3317 kJ /
792 kcal
Gordura
66 g
Fibra
4.1 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Gut Immunity Shot
5min
Peeled Garlic
5min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Spirals
40min
Stir fried broccoli and carrots
12min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30h
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Singapore Curry Chicken Noodles
1h
Kimchi Tofu Soup
35min
Gambas
10min
Calamansi Juice
5min