Versões compatíveis
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ½ - 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
- 2 sprigs fresh coriander, stems and leaves
- 1 tbsp lemon juice or lime juice
- 2 tsp honey
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp olive oil
- ¼ tsp Szechuan peppercorns
- ½ tsp Chinese five spice
- 60 g raw cashew nuts
- 1 pinch sea salt
- 500 g water
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 500-600 g total) (see Tips)
- 150 g zucchini, cut into batons (1 x 7 cm)
- 1 bunch broccolini (approx. 150 g), trimmed and cut into halves
- 150 g bok choy, cut into thirds
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1924.5 kJ / 458.2 kcal
- Proteína
- 42.2 g
- Hidratos de carbono
- 7.5 g
- Gordura
- 28.4 g
- Gordura saturada
- 6.2 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sódio
- 479.9 mg
Receitas alternativas
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Fish with ginger lime sauce
35min
Coconut poached chicken salad
45 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Superfood salmon salad
1h 5min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30 min
Warm satay chicken salad
55 min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min