Dispositivos e acessórios
Arrabbiata sauce
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
brown onion cut into halves1
-
fresh red chillies deseeded if preferred and cut into pieces1 - 2
-
olive oil30 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
fresh basil leaves only, roughly torn1 sprig
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
147.2 mg
Proteína
1.3 g
Energia
408.5 kJ /
97.3 kcal
Gordura
7.7 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
1.2 g
Hidratos de carbono
4.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Bucatini amatriciana
45min
Salt-free arrabbiata sauce
25min
Pasta alla puttanesca
35min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Tarka dal
30min
Savoury crêpes
45min
Paneer tikka
40min
Chilli paneer
30min
Tomato and lentil dahl
35min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Tomato pasta sauce
40min