Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g rice
- 1 - 2 pieces lemon zest or orange zest (5 x 2 cm)
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 450 g carrots, cut into pieces
- 1 red onion (approx. 150 g), cut into halves, to taste
- 400 g water
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g full cream milk
- 1 tsp sea salt, to taste
- 1 ½ tsp ground black pepper
- 70 g butter
- 5 sprigs fresh coriander, roots and stems included, plus extra leaves for garnishing
- 300 g pouring (whipping) cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1548 kJ / 369 kcal
- Proteína
- 5.7 g
- Hidratos de carbono
- 18.8 g
- Gordura
- 29.8 g
- Gordura saturada
- 19 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sódio
- 772.3 mg
Receitas alternativas
Curried carrot and ginger soup
40min
Cream of tomato soup
25min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Spicy cauliflower soup
20min
Vegetable soup
35min
Mushroom soup
30 min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Tomato soup with ham and cheese wands
1 godz. 20 min
Broccoli almond soup
30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Zucchini soup
25min
Broccoli soup with sage oil
30 min