Dispositivos e acessórios
Miso and Honey-roasted Aubergine
Preparação 10min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
aubergines (approx. 550 g)2
-
white miso paste45 g
-
honey35 g
-
sesame oil5 g
-
water540 g
-
spring onions thinly sliced, for garnishing
-
toasted sesame seeds for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
431 mg
Proteína
4.1 g
Energia
538 kJ /
129 kcal
Gordura
2.5 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Calendar 2022
12 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Radish, Carrot and Coriander Salad
15min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45min
Miso Carbonara Udon
25min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Basil Pesto
10min
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Korean Ramen with Tofu
50min