Dispositivos e acessórios
Seafood Korma
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Garnish
-
coriander leaf for garnishing10 g
Curry
-
onions quartered60 g
-
tomatoes fresh, halved60 g
-
vegetable oil60 g
-
fresh root ginger sliced in rounds (2 mm)15 g
-
garlic cloves3
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
cloves2
-
cardamom pods green2
-
ground almonds20 g
-
coconut milk150 g
-
single cream150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salted butter30 g
-
cod fillet skinless, boneless, sliced (2 cm)100 g
-
whole squid, medium tube only, sliced and scored100 g
-
raw prawns, peeled large12
-
fresh green chilli deseeded, sliced for garnishing1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15.5 g
Energia
1849 kJ /
442 kcal
Gordura
39.2 g
Hidratos de carbono
6.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Indian Feast
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25min
Seafood Korma
40min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Tom Yum with Prawns
25min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40min
Teriyaki Salmon Burgers
45min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Keralan Fish Curry
30min
Prawn Curry
30min
Prawn Saganaki
35min