Teriyaki Salmon Burgers

Teriyaki Salmon Burgers

4.7 101 avaliações
Preparação 30min
Total 45min
6 portions

Ingredientes

Teriyaki Sauce
  • garlic clove
    1
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    5 g
  • sesame oil
    20 g
  • dark soy sauce
    50 g
  • rice vinegar
    30 g
  • dark brown sugar
    50 g
  • cornflour mixed with 2 Tbsp water
    1 Tbsp
Salmon Burgers
  • garlic cloves
    2
  • spring onions (approx. 60 g), cut in pieces (3 cm)
    6
  • light brown sugar
    15 g
  • dried chilli flakes
    ½ tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • fresh salmon fillets, skinless (approx. 500 g), cut in pieces (3 cm)
    4
  • fresh coriander leaves
    10 g
  • vegetable oil
    1 Tbsp
  • bread rolls halved
    6
  • red onion thinly sliced
    1
  • green lettuce leaves
    6
  • avocado thinly sliced
    1
  • mayonnaise for serving

Nutrição por 1 portion

Energia 535 kcal / 2236 kJ
Proteína 24 g
Gordura 28 g
Hidratos de carbono 45 g
Fibra 3 g
Gordura saturada 4 g
Sódio 1073 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...