Versões compatíveis
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Koftas
- 20 g fresh parsley, cut in pieces
- 150 g spring onions, cut in pieces
- 900 g lamb shoulder, minced
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground white pepper
Pepper Sauce
- 300 g onions, quartered
- 150 g red peppers, cut in pieces (3 cm)
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 400 g tinned whole peeled tomatoes, in juice
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g potatoes, sliced (2-3 mm)
- 350 g tomatoes, sliced (2-3 mm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2400 kJ / 576 kcal
- Proteína
- 29 g
- Hidratos de carbono
- 22 g
- Gordura
- 42 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1h 5min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Arabian ice cream
10h 25min
Freekeh pilaf with broad beans
1h
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1h 25min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Bamia (okra and meat stew)
55min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3h
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40min