Dispositivos e acessórios
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
Preparação 30min
Total 1h 35min
6 portions
Ingredientes
Koftas
-
fresh parsley cut in pieces20 g
-
spring onions cut in pieces150 g
-
lamb shoulder minced900 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
Pepper Sauce
-
onions quartered300 g
-
red peppers cut in pieces (3 cm)150 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
tinned whole peeled tomatoes in juice400 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
potatoes sliced (2-3 mm)400 g
-
tomatoes sliced (2-3 mm)350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
29 g
Energia
2400 kJ /
576 kcal
Gordura
42 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lebanese cuisine
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pilau Rice
30min
Spiced Moroccan Lentil Soup
35min
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
2h
Chicken Étouffée
45min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1h 35min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Spinach Fatayers
2h
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min