Dispositivos e acessórios
Driekoningentaart met hazelnoten
Preparação 30min
Total 3h 40min
6 stuks
Ingredientes
Banketbakkersroom
-
melk75 g
-
eierdooier1
-
kristalsuiker15 g
-
bloem1 volle tl
-
vanillestokje in tweeën gesplitst en afgeschraapt½
-
boter10 g
Hazelnootcrème
-
zachte boter in stukken75 g
-
hazelnootpoeder75 g
-
poedersuiker75 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)2 tl
-
rum15 g
Deeg en afwerking
-
bladerdeeg (300 g deeg)1
-
ei1
-
melk3 el
-
kristalsuiker1 el
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
6 g
Energia
1561 kJ /
373 kcal
Gordura
27 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekker smullen
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chocoladesaus
20min
Spaanse brunch
1h 15min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nenhuma avaliação
Brioche
5h
Appeltaart
1h
Millefeuille met chocolade en karamel
Nenhuma avaliação
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Flan van asperges met zeetong
Nenhuma avaliação
Pistache en amandel filo spiraal
Nenhuma avaliação
Lamslende met roze pepersaus
45min
Speculoospasta
10min
Marmercake
2h