![Driekoningentaart met hazelnoten Driekoningentaart met hazelnoten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7d3b0cd2-1bec-4d44-a67c-4dae72be0d70/Derivates/227b3369-188b-401a-8813-e42eefebadae.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Banketbakkersroom
- 75 g melk
- 1 eierdooier
- 15 g basterdsuiker
- 1 volle tl bloem
- ½ vanillestokje, in tweeën gesplitst en afgeschraapt
- 10 g boter
Hazelnootcrème
- 75 g zachte boter, in stukken
- 75 g hazelnootpoeder
- 75 g poedersuiker
- 1 ei
- 2 tl maïzena (zetmeel)
- 15 g rum
Deeg en afwerking
- 1 bladerdeeg (300 g deeg)
- 1 ei
- 3 el melk
- 1 el basterdsuiker
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 1561 kJ / 373 kcal
- Proteína
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 23 g
- Gordura
- 27 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Baklava kaastaart
Nenhuma avaliação
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Nenhuma avaliação
Aardbeien mille-feuille
5h
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 godz. 50 min
Suikerglazuur
Nenhuma avaliação
Champignon- en chocolademuffins
1j
Millefeuille met chocolade en karamel
Nenhuma avaliação
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Tomatenmannetjes
Nenhuma avaliação
Yoghurtijs met mango
12j
Piadina uit Emilia Romagna
15 min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min