Dispositivos e acessórios
Driekoningentaart met hazelnoten
Preparação 30min
Total 3h 40min
6 stuks
Ingredientes
Banketbakkersroom
-
melk75 g
-
eierdooier1
-
kristalsuiker15 g
-
bloem1 volle tl
-
vanillestokje in tweeën gesplitst en afgeschraapt½
-
boter10 g
Hazelnootcrème
-
zachte boter in stukken75 g
-
hazelnootpoeder75 g
-
poedersuiker75 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)2 tl
-
rum15 g
Deeg en afwerking
-
bladerdeeg (300 g deeg)1
-
ei1
-
melk3 el
-
kristalsuiker1 el
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
6 g
Energia
1561 kJ /
373 kcal
Gordura
27 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekker smullen
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
Salmorejo
Pas d’évaluation
Appel strudel
1h 45min
Chocoladehazelnootpasta
45min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Crème anglaise
15min
Runderpastei met bier
1h 40min
Pâté in korst
10h
Indiase mosterd
Pas d’évaluation
Mediterraanse gebakjes
Pas d’évaluation
Frangipanetaart
1h 25min
Energieballen
30min